Als gereedschap om het karakter en de talentontwikkeling van kinderen te bepalen hebben we met inzichten uit bestaande instrumenten het Junior Colors Adventure profiel ontwikkelt. Een groeiplan wat letterlijk meegroeit met het ouder worden van de junior tot een volwassen karakter.

 

Het bijzondere van het Junior Colors programma is de naadloze aansluiting op Jungiaanse persoonlijkheid ontwikkel instrumenten voor volwassenen als MBTi en Insights Discovery. Handig voor de junioren die groter groeien en toe zijn aan een volwassen meetmethode zonder dat ineens de begrippen anders zijn. Ook vinden deelnemers het prettig dat door deze blend het mogelijk is om direct de communicatie tussen junioren en begeleidende volwassenen op gang te brengen. Ieder kan zo leren op zijn eigen niveau zodat de interactie tussen kinderen, ouders, trainers, coaches en de leerkrachten snel op gang komt. 

 

Het Junior Colors programma draait 'achter' de websites van onze gebruikers. Voor een kind blijft zo de (virtuele) omgeving bekend terrein. Met input van de school, ouders en de sportclub zijn de vragen en resultaten uiteraard per groep kinderen anders. Junior Colors biedt met korte workshops ondersteuning aan ouders, coaches en trainers om met de voor hen belangrijke gegevens correct en succesvol te werken. Integratie in bestaande programma's hebben wij het liefst.